FAQs

Kaedah Pembayaran?
Untuk ketika ini, ada satu sahaja kaedah pembayaran yang kami gunakan. Sila lihat di bawah untuk maklumat akaun pembayaran:
Transfer/Bank in :
MAYBANK
RAIZO DYNAMIC MARKETING
5550 5011 8917
*Jika ada soalan/masalah berkaitan pembayaran sila hubungi Mr Arif di 016 998 1158
Penghantaran Ebook?
Setiap tempahan di laman web ini iaitu shop.theraizo.com akan di uruskan dalam masa 24 JAM dari tarikh dan masa tempahan di lakukan. Sistem kami akan kemaskinin tempahan anda selepas pembayaran anda di sahkan oleh kami.
Tempahan yang sudah disahkan oleh kami, penghantaran Ebook akan dilakukan menerusi Email. Jadi, anda akan mendapat Ebook anda melalui Email dalam masa 24 JAM selepas pembayaran anda di sahkan oleh kami.
Jika anda mengalami masalah semasa mengisi borang tempahan atau penghantara, sila email maklumat ke shop.theraizo@gmail.com dan 016 998 1158 (Whatsapp)
Return & refund
Setiap pembelian dan tempahan di laman web ini shop.theraizo.com adalah muktamad! Tiada polisi Return & Refund disebabkan oleh faktor produk digital. Disebabkan itu anda dinasihatkan supaya membuat segala penelitian sebelum melakukan pembelian dan tempahan produk dari kami.
Apa itu Ebook?
Ebook atau Electronic Book adalah buku di mana ianya datang dalam bentuk produk digital. Semua fail Ebook di laman web ini adalah dalam format PDF. Setiap Ebook yang dikeluarkan dari laman web ini akan diberikan satu unik kata kunci (password). Hanya anda sahaja sebagai pemilik mempunyai akses ke Ebook menggunakan password tersebut.
Tempahan Pantas?
Untuk tempahan pantas setiap produk ini, anda dinasihatkan untuk menghantar maklumat selepas mengisi borang tempahan di lama web ini terus ke 016 998 1158 (Whatsapp) atau Email ke shop.theraizo.com .